Forum

Tam Görünüm: Kocaelispor - Ş.Urfaspor
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Spor Toto 2.Lig Beyaz Grub
17. Hafta Karşılaşması

22 OCAK 2012 PAZAR 13:30

İSMETPAŞA STADI

ÖMER FARUK OCAK(Hakem)
HÜSEYİN OTYAKMAZ(1. Yardımcı Hakem)
ESER ETİ(2. Yardımcı Hakem)
EMRE ALTUN(Dördüncü Hakem)

CELAL MUTLU(Gözlemci)
MAHMUT SERT(Temsilci)
SALİH YILDIRIM(Temsilci)

[Resim: KulupLogolari%5C000134_120x120.jpg] - [Resim: KulupLogolari%5C000030_120x120.jpg]

KOCAELİSPOR'UMUZ - Ş.Urfaspor
Yarın İsmetpaşa da kaç kişi olucaz acaba ??????????
Bu haftaki maça gelemedim, Ama kısmetse çorum maçında tribünde olacağım,,,

Giden varsa maçla ilgili bizi aydınlatırsa sevinirim, Takım nasıldı, bir ışık var mı? Seneye bu takım iş yapar mı?...
(23-Jan-2012 19:29)Site Yöneticisi Yazılan: [ -> ]Bu haftaki maça gelemedim, Ama kısmetse çorum maçında tribünde olacağım,,,

Giden varsa maçla ilgili bizi aydınlatırsa sevinirim, Takım nasıldı, bir ışık var mı? Seneye bu takım iş yapar mı?...

Takım dün iyi sayılabilecek bir performans gödsterdi. iki gol de kanatlardan gelişen ataklar neticesinde geldi. Korhan karşı karşıya kaldığı pozisyonu değerlendirebilse maç 1-0 olacaktı. Ayrıca Doğan'ın yerde kaldığı pozisyonda da penaltı verilmedi. maç 2-0 iken Doğanın sağ çarprazda karşı karşıya yakaladığı pozisyon vardı. Dün dikkatimi çeken nokta futbolcuların iyi bir takım savunması gösterdikleriydi. Güzel mücadele ettiler defansın göbeğinde yapılan müdaheleler yerindeydi. Zaten iki gol de kanatlardan gelişti. Önümüzdeki Çorum maçında böyle bir oyun sergilenirse puan gelir diye düşünüyorum.
İnşallah çorumspor maçından galip geleceğiz. Takımda ışık var urfa maçına gelenler bunu görmüştür
Referans Adresler